Familie Contact

 

 

Samen zorgen voor een verwant, vriend of client:

Voor een senior die ernstig vergeetachtig wordt, is het fijn en nuttig als niet alleen professionals betrokken zijn bij zorg en welzijn, maar ook een of meerdere mantelzorgers, familieleden en vrienden.

Dan is het wel belangrijk dat alle betrokkenen optimaal op de hoogte zijn van de behoeftes van de client, wat er al gedaan wordt en wat er van hen verwacht wordt.

Want misverstanden daarover kunnen zeer frustrerend zijn.

FamilieContact maakt het mogelijk om met alle betrokkenen (professionals, mantelzorgers, familie, vrienden) zorg en welzijn te coordineren via smartphone, tablet en/of PC.

Iedereen kan via MyWepp ook beeldbellen!

De client is ook actief betrokken via een tablet, smartphone of beeldhorloge. De een ontvangt alleen geheugensteuntjes en berichten, gebruikt de alarmknop. De ander kan ook zelf afspraken maken, chatten enzovoorts. Door de vele opties kan FamilieContact maatwerk leveren.

 

 

 

Vandaar dat wij MyWepp Familiecontact hebben ontwikkeld, 100% geintegreerd met de andere functies van MyWepp:

- Agenda, waarin alle betrokkenen kunnen zien wat er gebeurt omtrent hun client, verwant of vriend(in) en wat zijn kunnen/gaan doen. Daarbij kunnen verschillende rechten gelden: wie mag wat zien, wie mag wat wijzigen?

- Social, een soort veilige Whatsapp, iedereen kan het op zijn/haar manier gebruiken. De contactenlijst is besloten. 

- Dossier/documenten/rapportages, alles wat speelt rond de client. Ook hierbij wordt zorgvukdig bepaald wie wat mag zien en toevoegen.

Mediatheek, de plek om alle afbeeldingen/picto's, foto's, video's, Hoedoejedat's etcetera te bewaren.

- Profiel, gegevens van de client, inclusief informatie over eigenaardigheden: een soort handleiding.

De client/verwant maakt gebruik maakt van MyWepp in de vorm van een Guide beeldhorloge of de Personal app op tablet of smartphone. Al naar gelang wat de client kan gebruiken. De beheerders gebruiken de Personal beheer app

Als u meer wilt weten over MyWepp Familiecontact, mail dan naar [email protected] 

Qua kosten valt het erg mee: alleen de client hoeft een abonnement te betalen, de accounts van beheerders zijn inclusief!

Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »