Advies en demonstratie? Kan online!

 

 

Groep

Als een groep (wonen, logeren of dagbesteding) overweegt om van de Nieuws- en Planborden en/of de Personal app of het Guide beeldhorloge gebruik te gaan maken, komen wij graag op locatie langs om alle mogelijkheden vrijblijvend te demonstreren. Aan medewerkers, clienten en/of mantelzorgers.
Indien nodig kan het ook 's avonds.

 

In deze corona-tijden geven we ook online demonstraties: dat werkt uitstekend, want we kunnen alles werkend laten zien en toelichten.
Overigens kunnen we ook zonder de locatie te bezoeken nieuws- en planborden instellen, want we overleggen dan online. Dat deden we overigens voor deze corona problemen ook al succesvol.

 

We nemen dan een voorbeeldscherm mee, laten de apps zien en eventueel ook het beeldhorloge. Dan kan iedereen het uitproberen.
Zo'n demonstratie neemt meestal een uurtje in beslag.

Stuur gerust een mail naar [email protected] en stel een dag en datum voor. Wij reageren dan snel of het mogelijk is. Natuurlijk kunnen we er ook over bellen: 036 - 369 0 555.

 

Individuen

Ook clienten die niet deel uitmaken van een groep kunnen goed gebruik maken van MyWepp: in de vorm van de Personal app op tablet of smartphone. Of het Guide beeldhorloge.

Jammer genoeg kunnen we niet bij iedere mogelijke client langs gaan. Daarom organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten bij ons op kantoor in Almere (gratis parkeren en op 3 minuten lopen van station Almere Centrum).

Mocht je daar behoefte aan hebben, mail gerust naar [email protected]

In deze website laten we alle mogelijkheden zo overzichtelijk mogelijk zien.
Mocht dat niet voldoende zijn, bel dan gerust met 036 - 369 0 555.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »