Client met Autisme

 

 

 

Alle informatie bij je hebben: Personal app op je telefoon of een beeldhorloge.

Voor mensen met autisme kan de Personal app op hun telefoon helpen om hun dag duidelijk te structureren. Die app kan supersimpel zijn of juist wat meer mogelijkheden bevattten.
Sowieso zijn de Hoedoejedats's vaak nuttig, omdat ze stapsgewijs uitleggen hoe iets moet worden gedaan. Met de mogelijkheid om stap voor stap af te vinken, zodat er geen enkele onzekerheid hoeft te zijn of een proces naar wens verloopt.

 

 

Hoedoejedat's worden ook gebruikt op de Planborden in Woon-, logeer- en dagbestedingsgroepen met een MyWepp abonnement.

 

Voor het gebruik van de Personal app is alleen een MyWepp prive abonnement nodig, de MyWepp Personal app installeert u gratis via Playstore (Android) of Appstore (iOS). Het abonnement is ook inclusief accounts voor de Personal app(s) van de beheerder(s). (Zij installeren ook de Mywepp Personal app en loggen in met hun eigen account)

 

Beeldhorloge

Ook met een Guide beeldhorloge kan nuttig zijn, met als voordeel dat een client het horloge altijd om heeft en dus niet kan vergeten mee te nemen. Het horloge biedt diverse weergaves van afspraken: beeld, geluid, voorlezen. Ook kan het een rode knop bevatten, waarmee voor hulp op afstand kan worden gebeld.

 


Beheer van de app en horloge: kan ook op afstand!

Begeleiders (en eventueel mantelzorgers) kunnen alle functies in de Personal app en/of Guide horloge van hun client/verwant via hun eigen Personal app beheren, maar ook bijvoorbeeld instellen of de client:
- in de agenda zelf afspraken mag maken en bewerken?
- Foto's en video in de Mediatheek uploaden?
- Zelf contacten aanmaken in Social?

 

Kosten

De kosten van een los abonnement op MyWepp kost 78,- per jaar plus eenmalige aanmaakkosten van 30,- Euro.

Bij een beeldhorloge komen daar de kosten van het Guide horloge bij: 290,- Euro, inclusief installatiekosten. klik voor extra opties hieronder op het horloge.

(Als een client lid is van een groep met een MyWepp abonnement, is het gebruik van de Personal app inbegrepen.)

 

Aanschaffen of eerst een maand uitproberen?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »