Personal app voor prive clienten (= jaarabonnement en startkosten)!! Als de client behoort tot een woon- of dagbestedingsapp met een abonnement op MyWepp, zijn de kosten van de app inclusief, klik dan op Groepen

Bij de MyWepp Personal app voor een client hoort een prive jaarabonnement op MyWepp van 78,- Euro per jaar en eenmalige startkosten van 30,- Euro.

!! Als de client behoort tot een woon- of dagbestedingsgroep met een abonnement op MyWepp, zijn de kosten van de app inclusief, klik dan op Woongroep of Dagbesteding en kies onder aan de pagina 'app' of 'beeldhorloge'.

De Personal app kan een maand gratis uitgeprobeerd worden, kies daarvoor Proefmaand in plaats van deze app.

Na het bestellen:
1 - Installeren:

1.1 - download de MyWepp Personal app in Playstore of Appstore op de tablet of smartphone van jezelf. Login met de accountgegevens voor jou ie we per mail aan jou sturen.

1.2 - download de MyWepp Personal app in Playstore of Appstore op de tablet of smartphone van de client. Login met de accountgegevens voor de client die we per mail aan jou sturen.

2 - Functies van de app voor client: deze worden door jou via jouw Personal app ingesteld. Dit kan altijdaangepast worden,

3 - Meer Beheerapps als er meer beheerders zullen zijn van deze app (familieleden/vrienden). Mail naar [email protected] mailadressen en voornamen van deze beheerders en we maken ze aan.

Afrekenen - De bestelling afrekenen, bijvoorbeeld via iDeal. Binnen een paar dagen ontvang je de inloggegevens voor de MyWepp Personal app (die je kunt installeren via Playstore en Appstore).
NIET GOED? Als je binnen een maand het abonnement opzegt, krijgt je je jaarabonnement terug.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »