Personal app voor prive clienten (= jaarabonnement en startkosten)!! Als de client behoort tot een woon- of dagbestedingsapp met een abonnement op MyWepp, zijn de kosten van de app inclusief, klik dan op Groepen

€108,00

Bij de MyWepp Personal app hoort een prive jaarabonnement op MyWepp van 78,- Euro per jaar en eenmalige startkosten van 30,- Euro.

!! Als de client behoort tot een woon- of dagbestedingsgroep met een abonnement op MyWepp, zijn de kosten van de app inclusief, klik dan op Woongroep of Dagbesteding en kies onder aan de pagina 'app' of 'beeldhorloge'.

De Personal app kan overigens een maand gratis uitgeprobeerd worden, mail daarvoor naar  [email protected] of kies Mywepp Personal app: proefmaand.

Na het bestellen:
1 - Installeren:

1.1 - download de MyWepp Personal app in Playstore of Appstore op de tablet of smartphone van jezelf. Login met de accountgegevens voor jou ie we per mail aan jou sturen.

1.2 - download de MyWepp Personal app in Playstore of Appstore op de tablet of smartphone van de client. Login met de accountgegevens voor de clienyt die we per mail aan jou sturen.

2 - Functies van de app voor client: deze worden door jou via jouw Personal app ingesteld. Dit kan altijdaangepast worden,

3 - Meer Beheerapps als er meer beheerders zullen zijn van deze app (familieleden/vrienden). Mail naar [email protected] mailadressen en voornamen van deze beheerders en we maken ze aan.

Afrekenen - De bestelling afrekenen, bijvoorbeeld via iDeal. Binnen een paar dagen ontvang de inloggegevens voor de MyWepp Personal app (die je kunt installeren via Playstore en Appstore).
NIET GOED? Als je binnen een maand het abonnement opzegt, krijgt je je jaarabonnement terug.

OF

Mailen - Je mailt naar [email protected] dat je een bestelling wilt doen, wij zoeken je winkelwagen op en sturen je een factuur. Zodra de betaling binnen is, sturen wij de inloggegevens voor de MyWepp Personal app (die je kunt installeren via Playstore en Appstore).
NIET GOED? Als je binnen een maand het abonnement opzegt, krijgt je je jaarabonnement terug.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »