Individueel

 

 

 

MyWepp heeft nuttige functies voor heel verschillende mensen:

- Met een verstandelijke beperking (VB),
- Met niet aangeboden hersenletsen (NAH),
- Met Autisme,
- Senioren met ernstige vergeetachtigheid (MCI, dementie),
- Met Korsakov.

Vaak verlenen familieleden en professionals gezamenlijk zorg aan mensen. Dan is FamilieContact handig om dit soepel en efficient te laten gebeuren. Dan houdt iedereen het langer vol.

 

Alles handig beheerd met 1 MyWepp Personal app (iOS en Android)

Of een client nou gebruik maakt van een Personal app op een smartphone en tablet of een Guide beeldhorloge: de agenda, geheugensteuntjes, contacten, instellingen etcetera kunnen op afstand worden beheerd door begeleiders, mantelzorgers met behulp van hun eigen Personal app op smartphone of tablet.
Overigens kunnen ze ook via PC/laptop alles beheren. Wat maar het handigste en veiligste is om MyWepp zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de client/verwant.

 

 

Kosten binnen groep of prive

Als een client in een woongroep woont, tot een logeergroep behoort of deelneemt aan dagbesteding, dan heeft hij of zij als lid van zo'n groep (als de groep een MyWepp abonnement heeft) automatisch ook recht op een Prive abonnement op MyWepp.
En dat betekent dat hij/zij ook prive gebruik kan maken van de apps voor tablets en smartphones.

Als een client niet binnen zo'n groepsabonnement valt, dient hij/zij een prive abonnement op Mywepp te nemen. Dat kost 6,50 Euro per maand (= 79,- per jaar) en omvat ook de bijbehorende beheer app voor professionele zorgverlener(s) en mantelzorger(s).

 

Kies hieronder voor wat voor client MyWepp bedoeld is:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »