Individual services

 

 

 

MyWepp has a lot of usefull functionalities for a variety of users:

- with a cognitive impairment
- With a mental diability
- Met niet aangeboden hersenletsen (NAH),
- Met Autisme.

Vaak verlenen familieleden en professionals gezamenlijk zorg aan mensen. FamilieContact voor senioren kan het afstemmen ervan ook in het geval van mensen met een cognitieve beperking handig, soepel en efficient laten gebeuren. Dan houdt iedereen het langer vol.

 

Beeldhorloge, personal app, ABC-scherm ...?

Een client kan het meest gebaat zijn met een beeldhorloge dat  op het juiste moment trilt, piept, een plaatje laat zien en voorleest wat er gedaan moet worden. Maar een andere client wil juist verschillende afspreken kunnen bekijken, zelf beslissen of er iets voorgelezen wordt en telefoneren via het telefoonboekje in zijn of haar beeldhorloge.

 

Sommige clienten kunnen gewoon een agenda als app op een smartphone of tablet gebruiken, maar wel handig als iemand op afstand kan helpen die agenda te beheren ...

 

Weer een andere client wil graag z'n activiteiten zo simpel mogelijk via een tablet bekijken....

 

Clienten die niet zo goed zijn in het bedienen van apps kunnen een ABC-scherm krijgen:

A = passief, een soort tv-programma met foto's, video en geheugensteuntjes!

B = een simpel menu, 

C = menu met mappenstructuur.

 

Alles handig beheerd met 1 MyWepp Personal app (iOS en Android)

Of een client nou gebruik maakt van een Personal app op een smartphone en tablet of een Guide beeldhorloge: de agenda, geheugensteuntjes, contacten, instellingen etcetera kunnen op afstand worden beheerd door begeleiders, mantelzorgers met behulp van hun eigen Personal app op smartphone of tablet.
Overigens kunnen ze ook via PC/laptop alles beheren. Wat maar het handigste en veiligste is om MyWepp zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de client/verwant.

 

 

 

Kosten binnen groep of prive

Als een client in een woongroep woont, tot een logeergroep behoort of deelneemt aan dagbesteding, dan heeft hij of zij als lid van zo'n groep (als de groep een MyWepp abonnement heeft) automatisch ook recht op een Prive abonnement op MyWepp.
En dat betekent dat hij/zij ook prive gebruik kan maken van de apps voor tablets en smartphones.

Als een client niet binnen zo'n groepsabonnement valt, dient hij/zij een prive abonnement op Mywepp te nemen. Dat kost 6,50 Euro per maand (= 79,- per jaar + eenmalige aanmaakkosten) en omvat ook de bijbehorende beheer app voor professionele zorgverlener(s) en mantelzorger(s).

 

Kies hieronder waar u meer informatie over wilt:

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »